MEDLEMS LOG IND

E-mail: *
Adgangskode: *
KLUBTURE
VI ER MEDLEM AF:
Danmarks Cykel Union
Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger
SE KALENDEREN
SE KALENDEREN HER

TJEKKIET 2004

Klubturen 2004 gik til det, i cykelsammenhæng, noget upåagtede Tjekkiet, helt bestemt Krkonose Naturparken, der ligger på grænsen til Polen.

Krkonose Naturpark er et ganske charmerende og smukt område, og bærer præg af den kommunistiske fortid. Der er noget nedslidt og mange ting foregår ligesom i vesten for 50 år siden. Således arbejdes der stadig med heste og muldyr til at trække vogne og redskaber. Befolkningen er dog særdeles imødekommende og vil gerne fortælle om dem selv og landet.

Vi boede ved byen Harrachov, på et lille hyggeligt sted, umiddelbart for foden af byens stolthed, skihopbakken, hvor der hvert år afholdes en afdeling af world-cuppen. Stedet var udgangspunkt for alle 6 cykelruter, der blev kørt i løbet af ugen.

Turene var på 42 km for den korteste (½-dags tur) og op til 149 km for den længste, højdemetrene varierede fra 755 til 2.155 pr. dag. I alt fik vi kørt 572 km og 9.560 hm.

Vejret varierede i løbet af ugen utrolig meget. Nogle dage var det tæt på frysepunktet, når vi startede ud på dagens tur, og det var en kold fornøjelse at starte ud med nedkørslen gennem dalen, i skyggen langs den kolde flod. Men heldigvis gav solen os de fleste dage varmen i løbet af kort tid, når den i løbet af formiddagen fik varmet luften op.

BLIV MEDLEM HER

Kan du lide at cykle,
dyrke motion og godt kammeratskab?
Så bliv medlem af
Vejle Cykel Motion for kun 400,-kr. pr. år.
GREJSDALSLØBET
Næste løb er den 9. og 10. maj 2020
MERE OM GREJSDALSLØBET
FACEBOOK
VCM'S FACEBOOK SIDE
Vejle Cykel Motion - Kammeratskab, Motion, Engagement